Участь у конкурсах

Як подати роботу та документи

на Конкурс-захист 2022–2023 навчального року?

УВАГА! Якщо Ваша робота та пакет документів довгий час не завантажуються, НЕ ЧЕКАЙТЕ! Просимо Вас одразу надіслати їх на електронну пошту: konkurszakhyst@gmail.com та зателефонувати або написати до технічної підтримки*.

Інструкція щодо подачі дослідницьких робіт на ІІ (міський) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України у 2022-2023 навчальному році

Статус «Відправлено» – Вашу роботу відправлено на перевірку.

Статус «Повернуто на підготовку» – Вашу роботу повернено у зв’язку з допущеними помилками під час подачі роботи. Внесіть виправлення, які Вам зазначив фахівець Київської МАН. Не хвилюйтесь і чекайте дзвінка або внесіть виправлення відповідно до коментаря фахівця Київської МАН.

Статус «Прийнято» – Вашу роботу перевірено та прийнято фахівцем Київської МАН.

УВАГА! У разі, якщо Ви надіслали роботу на електронну пошту: konkurszakhyst@gmail.com і її не завантажено у Вашому особистому кабінеті протягом 2-х календарних днів, негайно зверніться до технічної підтримки*.

Вимоги до відео виступу на науковій конференції.

Інструкція щодо Наукової конференції ІІ (міського) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН у 2022-2023 навчальному році

*Телефон технічної підтримки Конкурсу-захисту:  +380937008616 (Viber, Telegram) - Світлана РАДЧЕНКО


На допомогу учаснику




Нормативна документація



МАН підсумки 2016САЙТ.docx
підсумки олімпіад 2016.САЙТ.docx
Яцик підсумки САЙТ 16-20.docx
Шевченко підсумки 16-17 САЙТ.docx